Hama åbner webshop

Hama perler

Hama perler

Her i april har Hama, der er kendt i hele verden, åbnet op for deres netbutik. I webshoppen finder du hele sortimentet af hama perler. Dog ser det ud til at priserne er lidt i den dyre ende, sammenlignet med de andre online hobbyforretninger, som eksempelvis rito.dk.

Der er også kommet et helt nyt univers for hama elskere, hvor man kan lave sine egne perleplademotiver, eller downloade en masse flotte mønstre. Hama perler går aldrig af mode og er blevet brugt de sidste mange, mange år. Så mange år, at det er svært at huske præcis.

 

Hama perler til børn og voksne

Hama perler kan bruges af både børn og voksne, det eneste man skal passe på er de helt små børn eller de lidt “dumme” voksne som kommer til at putte dem op i næsen.

Hvad gør man hvis man får en perle i næsen?

Jeg vil starte med at sige, PAS PÅ. Du kan nemt komme til at skubbe den længere op, når du forsøger at få den ud. Start med at søge hjælp. F.eks. hos en voksne, som kan bevare roen og overblikket. Det der tit sker, når man får en Hama perle i næsen, er at man skubber den længere op.

Lykkes det ikke at få den ud, så kontakt egen læge, som de fleste gange kan få den ud.

Så mit bedste råd er : put IKKE hama perle i næsen. Men det sker jo nok igen, som det er sket mange gange før.

Leg og sjov med Hama perler

Hama er til sjov og leg, derfor finder du masser af forskellige Hama perler, som giver ekstra leg, med mange forskellige farver. Det giver dig mulighed for at lave næsten alle verdens mønstre. DA hama perler ikke bare er i blå, men i mange forskellige blå farver. Dette gør at du kan lave et “spil” i farverne, som gør det ser super flot ud. Det kræver bare at du har mange forskellige farver på lager….

Hvor kan jeg købe Hama perler?

Hama perler kan købes mange steder over hele verden. Jeg vil du anbefale nettet, da du finder det største udvalg af Hama perler her. Vi anbefaler denne side HER!

Du kan sikkert også købe Hama perler hos din lokale købmand eller større supermarked. Spørg hvor du handler ind.

1 comment for “Hama åbner webshop

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *