Strikkeopskrifter strømper – Guide til Strikkeopskrifter strømper

Strikkeopskrifter strømper

Hvordan finder man de rigtige strikkeopskrifter på strømper? Det kan være svært, da der findes mange, mange forskellige bud på strikkeopskrifter strømper. En fejl mange gør er at strikke på for grove pinde. Gør du det får du mere en hygge sok end en rigtig strømpe.

Så man kan sige, skal du strikke en hverdags sok, så skal du bruge tynde pinde (2-3), mens en god vinter sok / hyggestrømpe skal bruge en lidt tykkere pind. Så er det lidt op til dig selv om hvor fast du vil strikke dine strømper. Tit skal man faktisk strikke 4-5 par før man har den type man gerne vil have. Du kan selvfølgelig være heldig/god og lave det rigtige par til dig i første hug.

Den rigtige strikkeopskrifter strømper

Det er klart at man ikke bare kan finde en strikkeopskrift på strømper også gå i gang. Du skal forberede og tage nogle valg.
– Skal det være en tyk eller tynd strømpe
– Hvilken type strømpe. Babystrømper, herrestrømper, damestrømper, knæstrømper, ankelstrømper, ja der er mange muligheder.
– Farve. Skal det være en sort strømper eller en forskellige farvet strømpe.
– Størrelse. Hvilken størrelse skal strømperne have.

Strikkeopskrifter strømper

Strikkeopskrifter strømper

Ja, der er en del valg man skal tage inden du går i gang.

Du kan finde nogle gratis strikkeopskrifter strømper og andet på bilkas hjemmeside.
eller søg på google efter ” strikkeopskrifter strømper ” der findes mange som er gratis. Derfor skal du ikke købe en af de mange opskrifter der koster penge, da mange af dem der er Gratis giver en find guide, som de fleste kan finde ud af.
Alt i alt, får du en god guide på de fleste Strikkeopskrifter strømper – gratis guider der findes. Så det vil jeg klart anbefale. Kan du ikke finde nogle som passer til det du gerne vil have, så bliver du nok nød til at købe en. Desværre er det ikke altid at du finder det rigtige der.

 

Er du mere til at købe strømper, så vil jeg anbefale Socks4less.dk som har et stort udvalg af strømper i mange farver eller bare den klassiske sorte strømpe. De er billige og har hurtig levering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *